Asteazken guziz, 8:00etatik 12:30era, aire libreko merkatu anizkuna: ekoizleak, fruitu eta barazki saltzaileak, arrain saltzailea, munduko janari prestatzaileak, jantziak, fantasiazko joiak, osagarriak…
Lagun hori:
Izen-ematea: berdintasuna@lagagizartezerbitzua.org
https://www.ekologistakmartxan.org/eu/event/solasaldiak-bilbo-asteazken-ekosozialak/?instance_id=5244https://www.ekologistakmartxan.org/eu/event/solasaldiak-bilbo-asteazken-ekosozialak/?instance_id=5244
https://www.reynogourmet.com/evento/cata-de-nuez-de-navarra/https://www.reynogourmet.com/evento/cata-de-nuez-de-navarra/https://www.reynogourmet.com/evento/cata-de-nuez-de-navarra/
Donibane Lohizuneko merkatua merkatu estaliaren inguruan antolatzen da. Urte osoko astearte eta ostiral goizetan, 70 saltzailek baino gehiagok haien ekoizpenak saltzen dituzte, uztaila eta agorrilean egun osoko merkatua delarik
Ostiral guziz, 8:00etatik 12:30era: fruitu eta barazkiak, erretegia, erreximenta eta eztia… auzoko saltegietan egin erosketen osatzeko.
https://www.reynogourmet.com/evento/cata-de-nuez-de-navarra/https://www.reynogourmet.com/evento/cata-de-nuez-de-navarra/https://www.reynogourmet.com/evento/cata-de-nuez-de-navarra/
Lagun hori:
Antolatzaileak: Arrasateko Udala, Deba Garaia LGE
Antolatzaileak: Arrasateko Udalaren Toki Garapenerako Saila
Abuztuan eta abenduan izan ezik, hileko 3. larunbatean.
NEKAZARITZA. Baserriko produktuen azoka. Antolatzailea: Tolosako Udala.
Goiz guztian zehar Zerkausian, Berdura Plazan, Euskal Herri Plazan, Triangulon eta San Frantzisko
Areatza 48005 Bilbao
Metroko geralekua: Alde Zaharra
GURE LURREKO MERKATUA-HEMENGO PRODUKTUAK
Ortutik hartu berriko janaria aintzat hatu eta tradiziozko gastronomia gustukoa baduzu, bitartekari eta gehigarririk gabe, hauxe da zure esparrua. Azoka txikia egiten da larunbatero Areatzako parkean, lurraren eta mahaiaren arteko distantzia laburtzearren. Baserritarren eta kontsumitzaileen arteko zuzeneko harremana, berme guztiekin.
Urteko larunbat guztietan
Bilbobus zkak.: 03-26-30-40-56-58-71-72-75-77-85-A1-A2-A7
Metro Unamuno. Tranbia Basurto-Atxuri
Informazio gehiago:
BILBAO-BIZKAIA SLOW FOODLarunbat guziz, Merkatuaren inguruan, Errobi bazterretan eta zubietan.
Larunbat guziz, 7:00etatik 12:30era, Dubourdieu eta Roquebert kaietan eta Pannecau eta Marengo zubietan, hirurogei ekoizle baino gehiago biltzen dira, berek ekoitzi sasoiko mozkinen saltzera: barazkiak, fruituak, arroltzeak, gasna, zerrikiak, ogiak eta bixkotxak… eta mozkin biologikoak!
Merkatu inguruan, janari saltzaileek ekoizleen eskaintza osatzen dute.
Saskia, ibiltzeko makila edo jantzi batzuk eskas badituzu, horiek ere atzemanen dituzu.
Ekaineko larunbat goizetan bisita gidatua eskeiniko dugu galsoroan zehar. Garien ezaugarriak ikusi eta laborantza honen buruhausteak partekatzeko interesa izan dezakeen herritarrarekin txangoan, etxeko mozkinekin eginiko hamaiketakoa ahazteteke. Horrekin batera bisitariak egingo duen ekarpentxoarekin (10 euro) uztaileko gari-bilketa lanerako makinaren gastueri aurre egingo diegu.
2 orduko bisita gure erlategira, Balerdipeko eztia sortzen duten protagonistak eta erlezainon lana gertuagotik ezagutu ahal izateko. Amaieran gure produktuen dastaketa egingo dugu. Ziztadarik ez jasotzeko jantzia, gure kontu! Goiz ederra pasako dugu naturaz inguratuta, Balerdipean.
Oraingoz bisitak larunbat goizetan egingo ditugu Bedaion, goizeko 10:00etatik 12:00etara. Gutxienez 6ko taldeak izango dira; gehienez 16 pertsonakoak. Erosi zure sarrera lehenbailehen!
Tokia: Bedaio (egin klik kokalekua ikusteko)
Eguna: larunbat goizetan, 10:00etatik 12:00etara
Prezioa: 12€/pertsonako
Tokiko nekazaritzako eta abeltzaintzako produktuen salmenta. Hileko hirugarren ZAPATUA, abuztua eta abendua izan ezik.
Amaiurko Errota eta dolarea + talo tailerra haurrentzat eta talo
dastaketa helduentzat. Urteak joan, urteak etorri, Amaiurko
errotarriek biraka jarraitzen dute. Arto ekologikoa, kimikorik eta
glutenik gabekoa ehozten dute bertan. Bisita gidatuetan, arto
ehotzearen erakustaldiak egiten dituzte
Udaberritik urte bukaerara arte:
larunbata, igande eta jai-egunetan.
Zubietan kontsultatu. Uztailean/
abuztuan eta Irailean (hilabete
erdialdera arte): egunero, astelehene-
tan eta ortzegunetan izan ezik.
Ordutegia:
10:00/12:00/ 16:30 Bisita gidatua +
talo tailerra (haurrentzat). Bisita
gidatua + Dastaketa (helduentzat)
Izen-ematea:
WhatsApp: 619 955 709
www.amaiurkoerrota.com
https://www.gipuzkoanatura.eus/eu/-/en-busca-de-la-abeja-perdid-1
Amaiurko Errota eta dolarea + talo tailerra haurrentzat eta talo
dastaketa helduentzat. Urteak joan, urteak etorri, Amaiurko
errotarriek biraka jarraitzen dute. Arto ekologikoa, kimikorik eta
glutenik gabekoa ehozten dute bertan. Bisita gidatuetan, arto
ehotzearen erakustaldiak egiten dituzte
Udaberritik urte bukaerara arte:
larunbata, igande eta jai-egunetan.
Zubietan kontsultatu. Uztailean/
abuztuan eta Irailean (hilabete
erdialdera arte): egunero, astelehene-
tan eta ortzegunetan izan ezik.
Ordutegia:
10:00/12:00/ 16:30 Bisita gidatua +
talo tailerra (haurrentzat). Bisita
gidatua + Dastaketa (helduentzat)
Izen-ematea:
WhatsApp: 619 955 709
www.amaiurkoerrota.com
https://busturialdea.hitza.eus/2023/06/08/urdaibaiko-padurak-bertatik-bertara-aztertzeko-bisita-gidatuak-egingo-dituzte-datozen-bi-asteburuetan/?fbclid=IwAR3-ayxP44S4PFp3uAgT14_neavPX0IR6leSFQHLk5c7hCOI6sxfxrlb7F4
Antolatzaileak: Gora Egia!
Donibane Lohizuneko merkatua merkatu estaliaren inguruan antolatzen da. Urte osoko astearte eta ostiral goizetan, 70 saltzailek baino gehiagok haien ekoizpenak saltzen dituzte, uztaila eta agorrilean egun osoko merkatua delarik
Izen-ematea:elgetakoliburutegia@elgeta.eus
Asteazken guziz, 8:00etatik 12:30era, aire libreko merkatu anizkuna: ekoizleak, fruitu eta barazki saltzaileak, arrain saltzailea, munduko janari prestatzaileak, jantziak, fantasiazko joiak, osagarriak…
https://www.sareberdeak.eus/eu/proyectos_listado/gure-lurreko-merkatu-berezia-aste-nagusian/
Lagun hori:
EMAN HARTURAKO:
Zirkuitu ibilbidea 2, Industrialdea 15
20160 Lasarte-Oria. Gipuzkoa. Euskal Herria
bizibaratzea@bizibaratzea.eus
+34 943371545