Asteroko buletina
Done Emeteri Zeledon, porrua ereiteko aro on.
2023-03-09 | Egonarria

EDKH #01: Julen Portillo eta Urdaspal Alberdi

Egonarria

"Ekoizpen Duina Kontsumo Herrikoia" sukaldaritza saioko lehen atala, Biolur Nekazaritza Ekologikoaren Aldeko Elkartearen eskutik. Julen Portillo umoregile eta eduki sortzailea eta Urdaspal Alberdi ekoizlea izan dira Azpeitiako Elikagunean, Xabi Izagirreren gidaritzapean. Saio honetan, Julen Portillok kalabaza pizza bat egin behar izan du.

Saio hauek, “DUINA; baratza ekologikoen bideragarritasunaren lanketa kolektiboa” ikerketa proiektuan jasotako emaitzetan oinarrituz sortu dira. Elikadura osasutsua eta nekazaritza ekologikoa sustatu nahi ditugu eta bizitza duinagoak garatzen lagundu.

Informazio gehiago Biolurren webgunean.

  • Aurkezlea: Xabi Izagirre
  • Ekoizpena: Hiru Damatxo 
  • Errezetak: Sabrina Pato
  • Ilustrazioak: Irrimarra 
  • Laguntzailea: Elikagunea 
  • Babesleak: Ekolurra Kutxa Fundazioa, Eusko Jaurlaritza, Gipuzkoako Foru Aldundia eta EHU
Egileak:
Biolur elkartea

EDKH gehiago:

Asteroko buletina

EMAN HARTURAKO:

Zirkuitu ibilbidea 2, Industrialdea 15
20160 Lasarte-Oria. Gipuzkoa. Euskal Herria
bizibaratzea@bizibaratzea.eus
+34 943371545

Bidelagun

Fede Pacha&Co
gora