Ondalan, uholdeen kalteak gainditu eta gero martxan da elikadura burujabetzaren aldeko proiektua
Erreportajeak
Ondalan duela urte eta erdi jarri zuten martxan nafar batzuek, eta ilusio handiarekin hasi ziren lanean, gaur egungo erritmo eroarekin sukaldean aritzeko denborarik ez dutenentzat janaria prestatzen. Elikadura burujabetzaren aldeko proiektu kooperatibo honek, baina, kolpe gogorra jaso zuen pasa den abenduan izan ziren uholdeekin. Burlatan duten lokala ur azpian geratu zen, eta galerak oso handiak izan ziren. Orain, berriz martxan dira eta bazkide berriak bilatzen dituzte.
Ekonomia sozial eraldatzailearen sareko kide da ARGIA (Bizi Baratzea). Informazio burujabetza helburu, egunerokoan gauzak egiteko beste modu batean sinesten dugu.
BIZI BARATZEAko edukiak kopiatu, moldatu, zabaldu eta argitaratzeko libre zara, beti ere, gure egiletza direla aitortzen baduzu eta baldintza beretan egiten baduzu.