Asteroko buletina
Otsaileko euri, urteko ongarri.

Bizi baratzearen plaza

CPAEN NNPEK
Nafarroako nekazal produkzio ekologikoaren kontseilua

Bar Monasterio recibe por segundo año consecutivo el premio al mejor pintxo elaborado con alimentos ecológicos

2024-03-21 01:00

La propuesta es una tartaleta rellena de brandada de bacalao coronada con espuma de salsa acevichada y perlas de arenque ahumada con brotes y flores. En la base tierra de aceite de limón y polvo de perejil. Los alimentos son locales y ecológicos, adquiridos en Ekoalde. 

atzera
Asteroko buletina

EMAN HARTURAKO:

Zirkuitu ibilbidea 2, Industrialdea 15
20160 Lasarte-Oria. Gipuzkoa. Euskal Herria
bizibaratzea@bizibaratzea.eus
+34 943371545

OlatuKoop

Ekonomia sozial eraldatzailearen sareko kide da ARGIA (Bizi Baratzea). Informazio burujabetza helburu, egunerokoan gauzak egiteko beste modu batean sinesten dugu.

BIZI BARATZEAko edukiak kopiatu, moldatu, zabaldu eta argitaratzeko libre zara, beti ere, gure egiletza direla aitortzen baduzu eta baldintza beretan egiten baduzu.

gora