Asteroko buletina
Samta Ageda: Otsaileko lorea, ez balitz hobea; apirileko lorea, batez baino hobea; maiatzeko lorea, hura da florea!.
2024-06-12 | Albisteak

2x22: Eskolako jantokietan bertako jaki osasuntsuak noizko? | Lurdes Imaz eta Eneko Viñuela

Albisteak

Elikadura burujabetza helburu duen bidaian, zaila da gure plateretara iristen den elikagaiaren jatorria zein den jakitea. Gaurkoan, eskoletako jantokietako elikadura eredua daukagu hizketagai, jantokiak badira eta leku interesgarriak elikadura burujabetzaren inguruan hausnartzeko. Horretarako, Lurdes Imaz eta Eneko Viñuela gonbidatu ditugu gurera, Gure Platera Gure Aukera proiektuko kideak.

Egileak:
Bizi Baratzea ARGIA, Bizi Baratzea

Egonarria gehiago:

Asteroko buletina

EMAN HARTURAKO:

Zirkuitu ibilbidea 2, Industrialdea 15
20160 Lasarte-Oria. Gipuzkoa. Euskal Herria
bizibaratzea@bizibaratzea.eus
+34 943371545

Bidelagun

Fede Pacha&Co
gora