https://www.navarraecologica.org/eu/agenda-cursos-bio/intsektu-hotela-egiteko-tailerra-11
Donibane Lohizuneko merkatua merkatu estaliaren inguruan antolatzen da. Urte osoko astearte eta ostiral goizetan, 70 saltzailek baino gehiagok haien ekoizpenak saltzen dituzte, uztaila eta agorrilean egun osoko merkatua delarik
Lagun hori:
https://www.navarraecologica.org/eu/agenda-cursos-bio/jakien-kontsumo-lokala-eta-arduratsua-tailerra
Asteazken guziz, 8:00etatik 12:30era, aire libreko merkatu anizkuna: ekoizleak, fruitu eta barazki saltzaileak, arrain saltzailea, munduko janari prestatzaileak, jantziak, fantasiazko joiak, osagarriak…
Laborariek haien PAC laguntzak eskuratzeko deklarazioak apirilaren 1etik maiatzaren 15era egiten ahal dituzte.
🔸 Hitzordu indibidualak apirilaren 8an hasiko dira EHLG-n.
Permanentziak ere antolatuak izanen dira :
- Maulen, apirilaren 12an
- Senperen, apirilaren 18an
- Urruñan, apirilaren 25ean
- Atharratzen, maiatzaren 2an
Hitzordua hartu : 05 59 37 18 82
🔸 Erakunde kolektiboa bazira eta zure eskaera egiteko lagundua izan nahi baduzu, deitu EHLG-ra
hitzordu baten finkatzeko :
05 59 37 18 82
https://www.navarraecologica.org/eu/agenda-cursos-bio/saskigintza-tailerra-inausketa-hondarrekin
Donibane Lohizuneko merkatua merkatu estaliaren inguruan antolatzen da. Urte osoko astearte eta ostiral goizetan, 70 saltzailek baino gehiagok haien ekoizpenak saltzen dituzte, uztaila eta agorrilean egun osoko merkatua delarik
Ostiral guziz, 8:00etatik 12:30era: fruitu eta barazkiak, erretegia, erreximenta eta eztia… auzoko saltegietan egin erosketen osatzeko.
https://www.navarraecologica.org/eu/agenda-cursos-bio/gazta-tailerra-8
Antolatzaileak: Arrasateko Udalaren Toki Garapenerako Saila
Abuztuan eta abenduan izan ezik, hileko 3. larunbatean.
NEKAZARITZA. Baserriko produktuen azoka. Antolatzailea: Tolosako Udala.
Goiz guztian zehar Zerkausian, Berdura Plazan, Euskal Herri Plazan, Triangulon eta San Frantzisko
Areatza 48005 Bilbao
Metroko geralekua: Alde Zaharra
GURE LURREKO MERKATUA-HEMENGO PRODUKTUAK
Ortutik hartu berriko janaria aintzat hatu eta tradiziozko gastronomia gustukoa baduzu, bitartekari eta gehigarririk gabe, hauxe da zure esparrua. Azoka txikia egiten da larunbatero Areatzako parkean, lurraren eta mahaiaren arteko distantzia laburtzearren. Baserritarren eta kontsumitzaileen arteko zuzeneko harremana, berme guztiekin.
Urteko larunbat guztietan
Bilbobus zkak.: 03-26-30-40-56-58-71-72-75-77-85-A1-A2-A7
Metro Unamuno. Tranbia Basurto-Atxuri
Informazio gehiago:
BILBAO-BIZKAIA SLOW FOODLarunbat guziz, Merkatuaren inguruan, Errobi bazterretan eta zubietan.
Larunbat guziz, 7:00etatik 12:30era, Dubourdieu eta Roquebert kaietan eta Pannecau eta Marengo zubietan, hirurogei ekoizle baino gehiago biltzen dira, berek ekoitzi sasoiko mozkinen saltzera: barazkiak, fruituak, arroltzeak, gasna, zerrikiak, ogiak eta bixkotxak… eta mozkin biologikoak!
Merkatu inguruan, janari saltzaileek ekoizleen eskaintza osatzen dute.
Saskia, ibiltzeko makila edo jantzi batzuk eskas badituzu, horiek ere atzemanen dituzu.
2 orduko bisita gure erlategira, Balerdipeko eztia sortzen duten protagonistak eta erlezainon lana gertuagotik ezagutu ahal izateko. Amaieran gure produktuen dastaketa egingo dugu. Ziztadarik ez jasotzeko jantzia, gure kontu! Goiz ederra pasako dugu naturaz inguratuta, Balerdipean.
Oraingoz bisitak larunbat goizetan egingo ditugu Bedaion, goizeko 10:00etatik 12:00etara. Gutxienez 6ko taldeak izango dira; gehienez 16 pertsonakoak. Erosi zure sarrera lehenbailehen!
Tokia: Bedaio (egin klik kokalekua ikusteko)
Eguna: larunbat goizetan, 10:00etatik 12:00etara
Prezioa: 12€/pertsonako
Tokiko nekazaritzako eta abeltzaintzako produktuen salmenta. Hileko hirugarren ZAPATUA, abuztua eta abendua izan ezik.
Amaiurko Errota eta dolarea + talo tailerra haurrentzat eta talo
dastaketa helduentzat. Urteak joan, urteak etorri, Amaiurko
errotarriek biraka jarraitzen dute. Arto ekologikoa, kimikorik eta
glutenik gabekoa ehozten dute bertan. Bisita gidatuetan, arto
ehotzearen erakustaldiak egiten dituzte
Udaberritik urte bukaerara arte:
larunbata, igande eta jai-egunetan.
Zubietan kontsultatu. Uztailean/
abuztuan eta Irailean (hilabete
erdialdera arte): egunero, astelehene-
tan eta ortzegunetan izan ezik.
Ordutegia:
10:00/12:00/ 16:30 Bisita gidatua +
talo tailerra (haurrentzat). Bisita
gidatua + Dastaketa (helduentzat)
Izen-ematea:
WhatsApp: 619 955 709
www.amaiurkoerrota.com
Lagun hori:
Amaiurko Errota eta dolarea + talo tailerra haurrentzat eta talo
dastaketa helduentzat. Urteak joan, urteak etorri, Amaiurko
errotarriek biraka jarraitzen dute. Arto ekologikoa, kimikorik eta
glutenik gabekoa ehozten dute bertan. Bisita gidatuetan, arto
ehotzearen erakustaldiak egiten dituzte
Udaberritik urte bukaerara arte:
larunbata, igande eta jai-egunetan.
Zubietan kontsultatu. Uztailean/
abuztuan eta Irailean (hilabete
erdialdera arte): egunero, astelehene-
tan eta ortzegunetan izan ezik.
Ordutegia:
10:00/12:00/ 16:30 Bisita gidatua +
talo tailerra (haurrentzat). Bisita
gidatua + Dastaketa (helduentzat)
Izen-ematea:
WhatsApp: 619 955 709
www.amaiurkoerrota.com
https://www.navarraecologica.org/eu/agenda-cursos-bio/intsektu-hotela-egiteko-tailerra-15
Antolatzaileak: Gora Egia!
Lagun hori:
Antolatzaileak: Bergarako Elikadura Mahaia, Biziola, Bidezko Elikadura
2023/2024 ikasturtean zehar herri mailan antolatu diren Kataian jardunaldiei itxiera emango die solasaldiak. Jardunaldiok mahai gainean jarri nahi dutena izan da,
elikaduraren gaineko erabakimena ezin dela erabaki pertsonal bat soilik izan. Gure inguruak eskaintzen diguna kontuan harturik, herritar guztientzako elikadura osasuntsu eta iraunkor bat bermatzeko gakoak lantzea izan da asmoa.
Azken saio honekin, honako galdera honetik egin nahi dugu tira: Zein ekimen jarri dezakegu martxan lurra eta elikagai freskoak baliabide gutxien dituzten herritarrei bermatzeko? Komunitate mailan antolatu eta ikuspegi asistentzialista gainditzeko ekimen berriak martxan jartzeko lehen hazia jarri nahi dugu.
Donibane Lohizuneko merkatua merkatu estaliaren inguruan antolatzen da. Urte osoko astearte eta ostiral goizetan, 70 saltzailek baino gehiagok haien ekoizpenak saltzen dituzte, uztaila eta agorrilean egun osoko merkatua delarik
EMAN HARTURAKO:
Zirkuitu ibilbidea 2, Industrialdea 15
20160 Lasarte-Oria. Gipuzkoa. Euskal Herria
bizibaratzea@bizibaratzea.eus
+34 943371545